Wat bieden wij?

Kemner & Partners ontzorgt, ondersteunt en adviseert

Als administratiebureau voor het midden- en kleinbedrijf zijn we werkzaam voor eenmansbedrijven, vennootschappen onder firma (Vof), commanditaire vennootschappen (CV), besloten vennootschappen (BV), coöperaties en stichtingen.

We richten de boekhouding in, verzorgen de belastingaangiftes en stellen de jaarrekening op. Met als doel dat de klant altijd inzage heeft in de eigen bedrijfsvoering en op de hoogte is van de financiële situatie.

Financiële administratie

Financiële administratie

Bedrijven en zelfstandigen zijn verplicht tot het voeren van een financiële administratie. Kemner en Partners ondersteunt u hierbij: we richten uw administratie in en voor het eenvoudig aanleveren van de financiële administratie maken wij gebruik van hedendaagse software en apps. Zo heeft u op ieder moment inzicht in uw financiële bedrijfsvoering. Daarnaast bieden we u ondersteuning bij het samenstellen en controleren van de aangiftes omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting; de jaarrekening; en het deponeren van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel.

 • Inrichting administratie
 • Aanlevering via software en apps
 • Ondersteuning bij belastingaangiftes
Belastingen

Belastingen

Over uw inkomen dient u belasting te betalen. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Kemner en Partners ondersteunt u hierbij, onder meer door te adviseren over aftrekposten en investeringen. Meerdere aftrekposten vallen onder de ondernemersaftrek (onder meer de startersaftrek en de zelfstandigenaftrek), evenals de heffingskortingen (o.a. algemene heffingskorting en de arbeidskorting). U kunt bij ons terecht voor al uw belastingaangiftes: omzetbelasting (BTW), inkomsten- en vennootschapsbelasting; plus dividendbelasting.

 • Indienen belastingaangiftes
 • Advisering fiscale aftrekposten
 • Advisering investeringen
Fiscaal advies

Fiscaal advies

Iedere onderneming krijgt te maken met fiscale regels en aangelegenheden. Daarbij komt dat belastingregels voortdurend veranderen. Hoe kunt u deze regels het beste toepassen? Wij denken graag met u mee over het opzetten van uw ondernemingsstructuur; de keuze voor een rechtsvorm; en het opzetten en inrichten van uw financiële administratie. Bij complexere vraagstukken maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk.

 • Opzetten ondernemingsstructuur
 • Keuze rechtsvorm
 • Up-to-date fiscaal advies
Salarisadministratie

Salarisadministratie

Ook de salarisadministratie van uw onderneming is een wettelijke verplichting. Het goed inrichten van een salarisadministratie vergt veel kennis van zaken en kan daarom tijdrovend zijn. De gespecialiseerde medewerkers van Kemner en Partners richten uw salarisadministratie zodanig in dat u er geen omkijken naar heeft.

 • Inrichten salarisadministratie
 • Specifieke kennis van zaken
 • Efficiënt en tijdbesparend

Samen kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!