Wie zijn we?

Kemner en Partners is opgericht in 1988. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot hét administratiebureau voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Op 1 januari 2018 is het kantoor overgenomen door de broers Raoul en Leon Pruijt. Zij sturen een team van zes gespecialiseerde medewerkers aan.

Kemner en Partners levert maatwerk en heeft als doel de MKB-ondernemer te ontzorgen en te ondersteunen. Als team doen we dat allereerst door de administratieve processen op orde te krijgen en alle informatie te verwerken voor het indienen van de aangiftes en het opstellen van de jaarrekeningen.

Maar we bieden meer: we helpen bij het lezen en interpreteren van de jaarrekeningen, zodat u meer inzicht krijgt in uw bedrijfsvoering. Het verworven inzicht creëert meer zakelijk bewustzijn. Desgewenst brengen we op basis van de cijfers advies uit en denken we met u mee.

Kemner en Partners richt zich op ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf (MKB). Dat kunnen eenmansbedrijven zijn, vennootschappen onder firma (Vof), commanditaire vennootschappen (CV), besloten vennootschappen (BV), coöperaties of stichtingen.

Leon Pruijt

Leon Pruijt

Directeur

Leon Pruijt (1987) studeerde Financial Services Management aan de Hogeschool InHolland in Diemen en voltooide de master Finance aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Vanaf 1 januari 2017 is hij werkzaam bij Kemner en Partners na werkervaring opgedaan te hebben bij meerdere trust- en administratiekantoren.

Zijn focus ligt op het optimaliseren van financieel-administratieve procedures binnen bedrijven, waarbij ook het personeel op locatie kan worden getraind voor de verwerking van de dagelijkse boekhouding. Hij voert controles uit, rondt de boekhouding af, bespreekt de resultaten en maakt de cijfers begrijpbaar.

‘Het doel is om ondernemers geen dubbel werk te laten verrichten’, zegt hij. ‘Neem die quote van Bill Gates: “‘Ik neem een lui iemand aan voor een moeilijke taak omdat een lui persoon daarvoor een makkelijke oplossing bedenkt”. Je wilt geen werk doen wat je niet hoeft te doen. Het gaat om een zekere discipline die je jezelf eigen maakt.’

Raoul Pruijt

Raoul Pruijt

Directeur

Raoul Pruijt (1988) rondde de opleidingen MBO Administrateur en HBO Facility Management af. In 2013 startte hij zijn boekhoudcarrière bij Kemner en Partners in combinatie met de opleidingen Moderne Bedrijfsadministratie en Fiscaal Adviseur.

Naast het dagelijks besturen van de onderneming houdt hij zich bezig met het voeren van diverse administraties, het opmaken van jaarrekeningen, aangiftes omzet-, inkomsten- en vennootschapsbelasting en het adviseren bij uiteenlopende vraagstukken.

’Persoonlijk contact met de klant vind ik erg belangrijk’, benadrukt hij’. ‘Nu administraties steeds meer digitaal worden gevoerd, is het fijn om minimaal één keer per jaar een persoonlijk gesprek te voeren met de klanten. Ondernemers zijn bij ons geen nummer.’

Aangesloten bij de NOAB

Kemner en Partners is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB), een branchevereniging met ruim 1000 aangesloten kantoren. Deze aangesloten administratie- en belastingadvieskantoren bedienen tezamen zo’n 175.000 ondernemers in het mkb-segment. Een NOAB-kantoor zorgt voor een solide administratie van uw bedrijf en fiscale zaken. Maar een NOAB-lid is ook:

 

  • de financieel manager die financieringsaanvragen verzorgt, subsidiëring regelt en  kostprijsberekeningen maakt;
  • de personeelsdeskundige die de salarisadministratie voert en helpt met het vaststellen van de juiste beloning;
  • de inkoper van specialistische kennis die de vraag helder formuleert, waardoor onnodig dure adviesuren worden vermeden;
  • én de vertrouwd adviseur die  meedenkt en adviseert over ambities en groeiplannen voor uw bedrijf.

Samen kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw e-mailadres achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!